Sol Viggo Sigfridsson

Om Sol Viggo och hans vardag.

Barbaskön

Publicerad 2008-09-27 11:31:33 i Dagens outfit,

Mamma gillade ju Fem myror är fler än fyra elefanter när hon var liten som ni redan märkt och hon gillar ju även barbapapa. Så outfiten hon trösthandlade på Åhlens var en Barbaskön-body och ett par jeans.Det var även tryck bak, tufft va!!

Ännu en vecka har passerat

Publicerad 2008-09-26 15:42:21 i Vardagshändelser,

I tisdags kom vi äntligen iväg på babyrytmik. Det var jättekul fast det var bara två bebisar till med. Vi fick veta att det var en senare grupp på måndagar så den skall vi försöka vara med i så vi slipper gå upp i svinottan.
Vi sjöng och dansade, spelade med typ kastanjetter men vi bebisar hade dem mest i munnen.


Jag har  fått låna en badstol av Jasmin så nu kan jag sitta "själv" i badkaret.Medans jag badar så sitter mina badvakter brevidSå har tant Ester hälsat på mig, hon vart lite kär i mig...fast det blir ju alla som träffar mig.
Så skall jag hälsa till mormor att mamma har bytt pyjamasen på H&M, det gick så bra så. Mamma passade på att ta 2 storlekar större så jag skall kunna ha den länge.
Självklart shoppade vi lite när vi ändå var nere på stan så jag fick mera kläder. Bl.a en till pyjamas...Visst är den gullig!

Igår tog jag med min farmor och shoppade. Då fick jag se vad jag skall få i julklapp.
 

Nu längtar jag till julafton!!

Igår var vi även ute på barnvagspromenad med andra bebisar och så fikade vi. Så fick mamma höra att bodyn hon beställt åt mig på gangstar-partyt var slut så då gick vi på Åhlens och tröstshoppade lite andra kläder. De skall jag ha på mig i morgon så förhoppningsvis kommer det en bild i bloggen på den outfiten.
Till helgen är det fullproppat shema. Marknad i Orsa, inredningsmässa (fast det är det ju morsan som vill på) och så är det lyxloppis i Öna. Så vi får se om vi hinner runt på allt.

Väntan är över

Publicerad 2008-09-19 18:08:26 i Vardagshändelser,

Här kommer ett efterlängtat inlägg från mig. Att jag inte kunnat göra inlägg beror på morsan, hon säger att jag tar knäcken på henne. Kan det bero på att jag är vaken hela kvällarna, somnar inte förrän tolv efter att ha utforskat allt förbjudet som finns här hemma.
Mamma tycker att jag skall sova men då grinar jag hysteriskt tills jag får komma upp. När jag fått komma upp blir jag genast glad.
Så här "besvärlig" har jag varit i 2 veckor. Som mamma skrev sist att jag var lite gnällig o så för att det kanske var någon tand på G.....men det var det inte. Har någon slags knepig utvecklingsfas har morsan läst.Ätit ett blåbär.
Vinterutrustat gåstolen med vad pappa kallar "raggarpäls". Den skall jag ha och ragga brudar med...om det kommer några hit. Hihi.

Partyanimal

Publicerad 2008-09-04 22:39:01 i Vardagshändelser,

Oj, vad jag och morsan springer på partyn! I tisdags var vi på Me&I party och i dag var det Gangstar party.
Det som var i tisdags var hemma hos min kompis/tjej Selma och där låg jag hela partyt igenom på en filt på golvet och klämde på brudarna. Låg och lekte med granntjejen Ida tror jag hon heter, som tur var så var inte Selma hemma och såg det. Sen lekte jag med Inez eller Ines, hon tycker jag är så rolig.
Partyt idag var hemma hos Inez och det var jättemånga bebisar där som jag inte träffat. Så jag var lite blyg och mamma ville inte jag skulle va på golvet eftersom jag är så snabb på att rivas och nypas på andra barn så fort jag får en chans.

Idag på f.m var jag o mamma och promenerade och fikade på kajen med våran mammagrupp.
Nästa vecka skall jag på BVC, skall bli spännade och se hur tung jag blivit. Mamma säger att hon är helt färdig när hon måste bära mig längre stunder. Tycker hon är en riktig svagis!
På tisdag skall vi nog gå på babyrytmik på andreasgården, det skall bli kul tror jag. På måndagar skall de ha öppen förskola som jag tänkte gå på. Snålkommunen Mora har lagt ned sin verksamhet.

Tänder

Publicerad 2008-09-01 18:19:06 i Vardagshändelser,

Jag håller på att få en tand så då har jag lite ont och är ledsen ibland.
Mina päron är så snälla så jag får vara uppe en stund o leka på natten om jag vaknar och har ont.

Annars brukar jag jaga katterna o Kajsa med gåbilen. Pokemon och Kajsa är alldeles för snälla och tror att jag skall klappa dem...haha..jag rycker päls..mohaha.

Imorgon skall vi på klädparty (Me&I) men mamma sa att hon kanske struntar i det om jag skall vara en "gnäll-Pelle". Vet inte var hon fått nått sådan tok ifrån...

Om

Min profilbild

Viggo Sigfridsson

Snygg kille

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela