Sol Viggo Sigfridsson

Om Sol Viggo och hans vardag.

Vad jag gjort under veckan typ...

Publicerad 2009-02-22 11:29:57 i Vardagshändelser,

När mamma ville vara ifred en stund blev jag ju lite sur och tog en låda med kalas-saker. Visserligen var det min låda men mamma tyckte att jag kunde vänta med den tills nått festligt tillfälle.
Så jag rev upp den och tog fram serpentinerna. Det blev ett festligt tillfälle...katterna samlades runt mig för de vill oxå leka...oj vad jag skrattade åt dem..
Har ju hjälpt mina päron att montera möbler. Igår skruvade vi ihop garderoben.
Jodå, lådan glider fint!Mamma har varit ut i förrådet och hämtat in lite av sina kläder hon hade som barn och tvingat på mig. Bland annat denna dress.
Ooooo, du härliga 70-tal.....
En liten efterlysning.
I tordags var jag och lekte med mina kompisar och han vi var hemma hos hade ett jätteroligt tåg som jag oxå vill ha nu. Men det finns inte kvar på affären så jag undrar om ni kära bloggläsare vill hålla ögonen öppna åt mig efter det.
Mamma har listat ut att det heter Fisher Price Peek-A-Block Press & Go Train.

Ville bara uppmärksamma er på att det är...

Publicerad 2009-02-16 15:32:26 i Vardagshändelser,

...VIGGO idag, alltså jag har namnsdag inofficiellt enligt dagensnamnsdag.nu

Presenter kan lämnas när som helst ;-)
Har fått 2 fina presenter av mamma o pappa idag men de har inte monterat dem ännu.Men det köpte ett simpelt skrivbord till sig själva och det monterade de snabbt. Men jag hjälpte ju till, det var därför det gick så fort....och så blev det ju riktigt gjort o stabilt eftersom jag gjorde fortlöpande kontroller under arbetets gång.Vad skulle de göra utan mig?!!

Har så mycket för mig...

Publicerad 2009-02-11 14:28:35 i Vardagshändelser,

...så jag hinner inte blogga.
Håller på och lär mig gå för fullt. Ibland går jag själv flera meter.
Just nu har jag fullt upp med att kolla ut genom fönstret. Vi har en skördare på området. Det är så spännande och titta när den tar stora tallar som om det vore tändstickor. Det lär nog bli mera spännande ifall de skall vara brevid våran lägenhet och fälla :-)

Idag var jag stark och rullade undan vagnen mamma har satt för ingången till "katt/sköt-rummet" och så gick jag in och hällde ur katternas vatten på golvet och sen satte jag mig i vattnet. Visst var jag väl duktig?!

Bonusbild:
 

Min dag i bilder.

Publicerad 2009-02-05 21:35:55 i Vardagshändelser,

Vilken morsa jag har alltså! Hon tröttnade på att ta upp saker som jag kastar ned på golvet. Jag tycker det är roligt att kasta ned saker och jag trodde ju att hon tyckte det var roligt att ta upp dem?!
Så vad gör hon då?! Tejpar fast min "leksak" i bordet.
Idag fick jag träna på att äta själv.
Lite svårt att veta vad som är bäst....sked...lite krånlig att hålla i...eller äta med fingrarna...lite kladdigt.Äh vad tusan...det här går fortare.Sen tyckte mamma att jag var sååå lortig så jag fick ett bad men det har ju inte jag något emot direkt.
Passade på att leka Nakna Polisen fast med "slängkappa" på mig.


Nytrimmad

Publicerad 2009-02-02 18:53:35 i Vardagshändelser,

Har börjat bli lite långhårig. Luggen hänger ner i ögonen på mig.
Så mamma måste "stryka den åt sidan" hela tiden.Nja idag tröttnade mamma på det. Hon ville ju inte att min lugg skulle se avkapad och onaturlig ut men så kom hon på en bra grej. I katternas trimmlåda ligger det en effileringsax, den är "taggig" så ser klippet mer naturligt ut.

Så här fin blev jag när mamma trimmat mig med kattsaxen.Men gud morsan!? Klippte du av så HÄR MYCKET?!?!

Förr en morgon så passade jag på att inventera lådorna i päronens byrå medans morsan var upptagen vid spisen. Hehehe....


Om

Min profilbild

Viggo Sigfridsson

Snygg kille

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela