Sol Viggo Sigfridsson

Om Sol Viggo och hans vardag.

Idag kallas jag för...

Publicerad 2008-02-28 18:45:37 i Vardagshändelser,

Bajsgubben!
Sprak o prutt  låter det i min blöja och mamma lägger mig på skötbordet och tar av mig blöjan. Får vara utan blöja ett tag för att vädra rumpan, när hon sedan skall sätta på en ny kissar jag så det kommer på mina kläder. Mamma byter mina kläder och lyfter upp mig.
Vi går ut från skötrummet..då flinar jag lite och så lägger jag ett redigt lass till i blöjan  image12
Vilar mig lite och så upprepar jag hela proceduren ett par gånger till under dagen. En gång skyndade jag mig att stoppa ned foten i bajsblöjan så jag skulle få nya strumpor. Mamma säger att fastän jag är så liten och mina kläder likaså så lyckas jag fylla en tvättmaskin om dagen.
Mitt på dagen packades jag ned i barnvagnen och så gick vi på promenad. Somnade direkt medans mamma promenerade nästan en timme, när vi kom hem vaknade jag direkt så inte morsan skulle tro att hon skulle få vila sig.

Nu har jag även upptäckt att jag har händer, mamma tycker jag ser så rolig ut när jag studerar dem.
Har även börjat intressera mig mer och mer för att titta på saker, gärna väldigt färgglada.

Nu på kvällen har jag haft spa. Först en helkroppsmassage och sedan ett bad, det var jättemysigt.

Växer så det knakar

Publicerad 2008-02-26 17:29:10 i Vardagshändelser,

Detta är nog sista gången jag har denna "outfit", nu börjar jag växa ur en del kläder så mamma får börja rensa lite.

image9


I början var allt nästan för stort :-)
Har börjat växa ur min "moln-body" från Lindex men där har mamma garderat sig och köpt i 3 olika storlekar för hon tycker den är så fin :-)
Här är jag i min minsta molnbody när jag sitter i faster Lindas knä:

image11Denna har jag växt ur för 2 veckor sedan, mina första kläder som jag hade på mig för tidningsfotogaferingen.

image10

Söndagen

Publicerad 2008-02-26 17:05:29 i Vardagshändelser,

Som vanligt gick vi ned på köpcentrumet och handlade på söndagen. Tyvärr fick jag ingen present för mina päron är så snåla.
Här ligger jag och sover räv:

image8

Men sedan när jag kom hem så kom farmor förbi med presenter från Snyggfaster Ingela. Det var en bok som handlar om mig och en CD-skiva med sånger om mig.

Bilder

Publicerad 2008-02-23 18:29:39 i Vardagshändelser,

Mamma har tagit lite bilder.
Här är mina gulliga fossingar och strumporna har jag fått av mormor.

image6


Här är jag fulltankad, så fulltankad att det svämmar över.

image7

Helg

Publicerad 2008-02-23 18:17:19 i Vardagshändelser,

Fredagskvällen fick jag in en träff på Phi-Phi så nu har jag bara Ludmila kvar hehe...
Igår på eftermiddagen ringde det på dörren och där stod en granne och frågade om jag ville ha en bob vilket jag såklart tackade ja till. Grannarna håller på att flytta och de ville nog spara på utrymmet till något viktigare.
Synd bara att jag måste vänta så länge innan jag kan använda den. Mamma säger att jag måste bli stor innan jag får åka på den helt själv..typ 35 år.

image4


På helgen är ju pappa hemma mera och då gillar vi att mysa tillsammans och då kan det se ut så här:

image5

Kissar lite mera

Publicerad 2008-02-21 17:16:35 i Vardagshändelser,

I går kissade jag på Pokemon. Kvällen innan kissade jag på mammas rygg när hon fyllde i min badbalja med vatten. Mamma säger att hon vill ha en gummidräkt när hon byter blöja på mig. Hon säger att det är ett problem att hitta några ställen där jag kan ligga naken och vädra rumpan eftersom vi inte har så stora fria ytor.
Så är det någon gymnastiksal ledig så vill vi låna den.
Sådana skulle vi behöva:
Pee-Pee TeePees
image3

Mormor var på besök igår och även hon fick se lite av mina kissfärdigheter, dock hann mamma upptäcka det denna gången så hon fick inte se hur långt eller hur träffsäker jag kan vara.

BVC

Publicerad 2008-02-18 17:20:55 i Vardagshändelser,

Idag var det dax för läkarbesök på BVC. Fick lov att vara naken som vanligt fast det är ganska skönt för de har ju värme i taket.
När jag låg på vågen blev jag lite kissnödig...som vanligt när jag är naken hihihi...slängde av en stråle som missade min BVC-tant men den träffade istället mammas handväska som stod öppen i bilstolen. Måste ju vara värt 10 poäng :-)
Läkarbesöket gick bra, han klämde så mycket här o var. Mycket på magen så det trycktes ut lite gaser och det var skönt. Mamma har ätit något i helgen så jag har blivit jättegasig.

Blöjbyte

Publicerad 2008-02-17 13:14:47 i Vardagshändelser,

Idag skulle mamma byta blöja på mig när jag precis vaknat. Hon fattar ju inte att då är jag JÄTTEHUNGRIG och bara måste äta direkt.
Så jag började gallskrika redan när hon lade mig på skötbordet. Lagomt till blöjan åkt av så hade jag jobbat upp mig till hysterisk nivå och då passade jag på att lätta på trycket lite. Vanligtvis brukar jag kissa på mamma men nu låg jag lite åt sidan och jag kissade över en meter ut på golvet och jag träffade Pipen (Hihih 10 poäng till mig).

Nybörjare

Publicerad 2008-02-17 12:05:09 i Vardagshändelser,

Hejsan

Mamma har tänkt börja blogga om mig och mina förehavanden. Dock är jag ju en krävande liten kille så det får bli i mån av tid och det kanske inte blir något alls. Men vi gör ett försök.

Om

Min profilbild

Viggo Sigfridsson

Snygg kille

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela